Om os

GreenLab

Grøn industripark og meget mere

GreenLab er en grøn industripark, et nationalt forskningscenter og en teknologi-katalysator. Vi udgør rammen for verdens første fuldskala P2X-anlæg og tilbyder en unik, intelligent energiplatform.

Vi tror på, at ambitiøse fællesskaber kan skabe det POWER SHIFT, der er nødvendigt for, at den grønne omstilling lykkes – og vi skaber værdifulde forbindelser mellem kerneaktører. Vi arbejder for varige forandringer på systemniveau og opererer i innovative partnerskaber.

Mød vores dedikerede team her

VI PRODUCERER
Vi producerer grøn, bæredygtig energi til vores industripark og andre partnere.

VI LAGRER
Den grønne energi lagres i alle sine former – som strøm, varme og electrofuels – hvilket gør os i stand til at bruge den, når behovet er der.

VI DELER
Vores SymbiosisNet er et intelligent netværk af energi og data, som gør vores virksomheder i stand til at dele deres overskydende energi.

En ægte grøn industripark
med det unikke SymbiosisNet
GreenLab huser verdens første grønne industripark. Virksomhederne i parken får bæredygtig energi fra flere forskellige energikilder på den måde, der passer bedst til deres produktion.

Derudover er de alle koblet op på GreenLabs SymbiosisNet – en unik, smart Grid-løsning, der gør dem i stand til at dele deres overskydende energi og ressourcer med hinanden. Det giver et kosteffektivt set-up, som resulterer i maksimalt grønne slutprodukter til forbrugerne.

Endelig tilbyder GreenLab også en plug-and-play cloud-løsning, der gør virksomheder i stand til at optimere deres produktion via en platform, der integrerer flere datastrømme.

Nationalt forskningscenter
GreenLab er testcenter for nogle af verdens dygtigste forskere, der beskæftiger sig med udfordringerne forbundet med bæredygtige energiløsninger. Her skaber forskere praksis ud af teori og bruger GreenLabs forsknings- og innovationsplatform.

GreenLab Academy
GreenLab samarbejder med højere uddannelsesinstitutioner såvel som kommercielle partnere i GreenLab Academy. Her kommer forskellige fagligheder for at få opgraderet deres kompetencer i nogle af de mest komplekse fagområder inden for grøn energi og hybridløsninger.

Teknologi-katalysator
Vi skaber markeder for teknologi- og energivirksomheder, der gerne vil udforske og kapitalisere på bæredygtig produktion og P2X-teknologier.

GreenLabs bestyrelse

Stig P. Christensen - Formand

Stig P. Christensen

Formand

   
LinkedIn
Toke Foss - Næstformand

Toke Foss

Næstformand

   
LinkedIn
Anne Zachariassen - Bestyrelsesmedlem

Anne Zachariassen

Bestyrelsesmedlem

   
LinkedIn
Lars Bo Jensen - Bestyrelsesmedlem

Lars Bo Jensen

Bestyrelsesmedlem

   
LinkedIn
Peter Højsgaard - Bestyrelsesmedlem

Peter Højsgaard

Bestyrelsesmedlem

   
LinkedIn
Peder Christian Kirkegaard - Bestyrelsesmedlem

Peder Christian Kirkegaard

Bestyrelsesmedlem

     
Bente Østergaard - Bestyrelsesmedlem

Bente Østergaard

Bestyrelsesmedlem

   
LinkedIn
Holger Blok - Bestyrelsesmedlem

Holger Blok

Bestyrelsesmedlem

   
LinkedIn

Let’s create
a power shift

GreenLab arbejder for at forandre den måde vi producerer, konverterer, lagrer og bruger grøn energi på.

Vi ved, at verden har brug for en grøn omstilling, hvis vi skal lykkes med at overkomme de udfordringer, klimaforandringerne giver os.

Vi anerkender og påskønner den indsats der bliver gjort på individ-niveau – det er vigtigt at vi alle sammen er klimabevidste forbrugere.

Men vi tror på, at den mest effektive måde at gøre en forskel på, er ved at arbejde på system-niveau.

Derfor er vores arbejde baseret på en unik offentlig/privat partnerskabsmodel. Vores drøm er at inspirere andre i hele verden til at bygge industriparker efter samme skabelon som vores – så vi sammen kan skabe et Power Shift.