Vores partnere

Mød vores to typer partnere

Vi har to typer partnere i GreenLab: Partnere der er en direkte del af vores grønne industripark og eksterne innovations- og teknologipartnere.

Partnere i industriparken
Eksterne partnere

Partnere i den grønne industripark

Industriparken er hjertet i vores foretagende. Herunder kan du se de virksomheder, der ligger i parken.

Få besked!

Vær den første der ved det, når vi har nyheder om vores projekter eller partnerskaber. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Tilmeld mig

Eksterne innovations- og teknologipartnere

Vi skaber forandring og skubber grænserne for teknologi og samarbejde, så vi kan finde fælles forståelse mellem politikere, forsyningsselskaber, kommercielle, offentlige og akademiske spillere. Herunder kan du se de eksterne GreenLab partnere.

I det 19. århundrede blev andelsbevægelsen født, og mennesker og virksomheder begyndte at organisere sig omkring et fælles mål – typisk et økonomisk mål.

I dag er GreenLab og vores partnere organiseret omkring et mål, som både er kommercielt og handler om vores alle sammens fælles bedste på globalt niveau. Vi er inspireret af nogle af de fundamentale tanker fra andelsbevægelsen, og vi tror på følgende:

Forandring er nødt til at starte på systemniveau, og derfor skal vi samarbejde med både private og offentlige partnere for at få ting til at ske

Åben innovation er vejen frem – viden skal være tilgængelig og deles

Offentlige og private enheder er helt afhængige af hinanden og er nødt til at arbejde sammen for at skabe grøn omstilling